CHANGING THE FUTURE TOGETHER

Airconditioning

Direct weten wat er mogelijk is op jouw adres?

Verkoelen in de zomer, verwarmen in de winter met een aircosysteem

Het laten plaatsen van een airconditioning systeem wint snel aan populariteit. Dat is niet voor niets; het heeft vele voordelen. Grepo helpt je graag met het vinden van de juiste oplossing en het installeren tegen gunstige tarieven en voorwaarden.

Overweeg je een airconditioning te laten plaatsen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte op die past bij jouw situatie.

Jouw airconditioning adviseur

Gaele Bouma
Single Split

Een Single Split Airco heeft één binnenunit voor koeling binnen en één buitenunit voor warmteafvoer buiten. Het is ontworpen voor het efficiënt koelen van individuele kamers of kleine ruimtes.

Dual Split

Een Dual Split Airco bestaat uit twee binnenunits die afzonderlijke ruimtes koelen, elk verbonden met een gemeenschappelijke buitenunit voor warmteafvoer. Hierdoor kan het systeem meerdere kamers koelen met behoud van efficiëntie.

Onderhoud en garantie

Wij bieden uitstekende onderhouds- en garantievoorwaarden voor al onze airconditioningsystemen. Vraag één van onze adviseurs gerust naar de specificaties. 

Airco's van de beste kwaliteit

Grepo werkt uitsluitend met kwaliteitsmerken. Wij werken met name met Daikin en Panasonic. De airconditionings die wij gebruiken zijn uitstekend getest.

Naast de kwaliteit van de producten, bieden deze tevens uitstekende garanties. Zo ben je voor lange tijd verzekerd van een goed werkend systeem.

Heb je specifieke wensen? Zijn er specifieke merken die jou aanspreken? Wij denken graag mee en zeggen nooit op voorhand nee. Uiteraard zullen wij wel altijd een oprecht advies meegeven.

Stap 1
Vraag een offerte aan

Vraag binnen één minuut een geheel vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Stap 2
Wij komen langs

We komen thuis langs om de situatie op locatie te bekijken en een passend plan te maken.

Stap 3
Je ontvangt de offerte

Je ontvangt van ons een offerte op maat. Wij werken met een fixed-fee zonder nacalculatie.

Stap 4
Wij doen de installatie

Onze monteurs komen jouw airco(‘s) binnen drie weken installeren. Uiteraard veilig.

Met een airconditioning systeem kun je in de winter verwarmen en in de zomer verkoelen. Het grootste voordeel van een airconditioning is dat deze uitsluitend gebruik maakt van stroom. Je verbruikt dus geen gas. Een airconditioning bestaat uit een binnenunit en een buitenunit. Onze experts leggen je graag alle voordelen uit.

Het is zeker mogelijk om geld te besparen door een airconditioning systeem te plaatsen. Zeker wanneer je ’s winters (deels) gaat verwarmen met dit systeem, bespaar je flink op de gasrekening. Stroom is relatief gezien goedkoper dan gas en indien je zonnepanelen hebt profiteer je natuurlijk helemaal.

Als je stroom opwekt met jouw zonnepanelen, kun je dit gebruiken voor je airconditioning. Hiermee kun je ’s winters je woning (deels) verwarmen. Dit geeft een flinke besparing op de gasrekening. Daarbij komt natuurlijk dat je ’s zomers de woning voordelig kunt verkoelen.

Wat onze klanten zeggen..

"Dankzij Grepo besparen wij duizenden euro's per jaar en zijn we grotendeels onafhankelijk in onze energievoorziening"

Familie Bruijns uit Delft

"Ik ben zeer te spreken over Grepo. Het voortraject verliep snel en duidelijk en de prognoses zijn waargemaakt"

Meneer Bengasi uit Amsterdam

Kunnen we je helpen?