CHANGING THE FUTURE TOGETHER

Warmtepomp

Direct weten wat er mogelijk is op jouw adres?

Bespaar op je gasrekening met een (hybride) warmtepomp installatie

Door een (Hybride) Warmtepomp te laten plaatsen kan je snel en effectief besparen op je gasrekening. Een warmtepomp is de toekomst van verwarmen. Nieuwbouwwoningen worden vrijwel altijd voorzien van een dergelijke pomp. Sterker nog, binnen enkele jaren stopt de productie van CV-Ketels en zal ieder huishouden naar alternatieven moeten kijken.

Ben je er op tijd bij? Grepo ontzorgt je graag van A tot Z.

Jouw warmtepomp adviseur

Justin Bakker
Hybride systeem

Een Hybride systeem werkt samen met de bestaande ketel en bespaart 60% tot 80% op jouw gasverbruik. Dit is uit te breiden in de toekomst.

Full electric systeem

Een Full Electric systeem maakt de gehele woning onafhankelijk van gas. Je verwarmt, kookt en doucht met behulp van de warmtepomp.

Onderhoud en garantie

Wij bieden uitstekende onderhouds- en garantievoorwaarden. Vraag één van onze adviseurs gerust naar de specificaties. 

Warmtepompen van de beste kwaliteit

Grepo werkt uitsluitend met de kwaliteitswarmtepompen. Wij werken met name met de merken Daikin en Panasonic. De warmtepompen die wij gebruiken zijn uitstekend getest.

Naast de kwaliteit van de producten, bieden deze tevens uitstekende garanties. Zo ben je voor lange tijd verzekerd van een goed werkend systeem.

Heb je specifieke wensen? Zijn er specifieke merken die jou aanspreken? Wij denken graag mee en zeggen nooit op voorhand nee. Uiteraard zullen wij wel altijd een oprecht advies meegeven.

Stap 1
Vraag een offerte aan

Vraag binnen één minuut een geheel vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Stap 2
Wij komen langs

We komen thuis langs om de situatie op locatie te bekijken en een passend plan te maken.

Stap 3
Je ontvangt de offerte

Je ontvangt van ons een offerte op maat. Wij werken met een fixed-fee zonder nacalculatie.

Stap 4
Wij doen de installatie

Onze monteurs komen de warmtepomp binnen drie weken installeren. Uiteraard veilig.

Een warmtepomp is een duurzaam product dat warmte genereert uit diverse bronnen, bijvoorbeeld de bodem, lucht of water. De pomp wordt aangesloten op de vloerverwarming en/of radiatoren. Warmtepompen bestaan veelal uit een binnen- en buitenunit. Een warmtepomp kan zowel Hybride (gedeeltelijk gasloos) als Full Electric (volledig gasloos) zijn. In het geval van Full Electric kook je elektrisch (inductie) en wordt er een boiler geplaatst voor het warme water.

Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de prijs die je betaalt voor gas en het type warmtepomp. De besparing met een warmtepomp kan jaarlijks al gauw in de duizenden euro’s lopen. Één van onze adviseurs maakt graag een uitgebreide berekening van je besparing.

Ja, dat is verstandig. Het combineren van zonnepanelen met een warmtepomp verlaagt de energierekening en de CO2 uitstoot. Daarnaast verhoogt het de energieonafhankelijkheid op een duurzame wijze.

De belangrijkste voorwaarde voor een warmtepomp is een goed geïsoleerde woning. Indien de woning niet voldoende geïsoleerd is, zal er sprake zijn van veel ‘warmteverlies’ en kan de warmtepomp de woning niet voldoende verwarmen. Twijfel je over de isolatie van jouw woning? Neem gerust contact op met onze experts.

Wat onze klanten zeggen..

"Dankzij Grepo besparen wij duizenden euro's per jaar en zijn we grotendeels onafhankelijk in onze energievoorziening"

Familie Bruijns uit Delft

"Ik ben zeer te spreken over Grepo. Het voortraject verliep snel en duidelijk en de prognoses zijn waargemaakt"

Meneer Bengasi uit Amsterdam

Kunnen we je helpen?