CHANGING THE FUTURE TOGETHER

Over ons

Over Grepo B.V.

Welkom bij Grepo, jouw partner in het streven naar een groenere wereld! Ons installatiebedrijf is toegewijd aan het realiseren van duurzame oplossingen die voor ieder huishouden in Nederland toegankelijk zijn. Ons doel is duidelijk: een groenere toekomst creëren door bij te dragen aan de energietransitie.

Bij Grepo geloven we dat duurzaamheid voor iedereen bereikbaar moet zijn. We streven ernaar om elke Nederlander laagdrempelig deel te laten nemen aan de energietransitie, omdat we vinden dat iedereen recht heeft op een duurzamer leven. Onze missie is niet alleen gericht op het aanbieden van groene oplossingen, maar ook op het waarborgen van de juiste voorwaarden voor duurzaamheid.

Wat maakt Grepo uniek? We zetten ons in om duurzame oplossingen aan te bieden tegen de meest gunstige voorwaarden. We begrijpen dat de overgang naar groene energie niet alleen een milieuvriendelijke keuze is, maar ook financieel haalbaar moet zijn voor alle huishoudens. Daarom werken we samen met initiatieven zoals het Warmtefonds om onze duurzame oplossingen voor iedereen toegankelijk te maken, inclusief huishoudens met een kleiner budget.

Bij Grepo streven we naar een inclusieve en duurzame toekomst. Ons team van experts staat klaar om jou te begeleiden bij de implementatie van groene en duurzame energieoplossingen die passen bij jouw behoeften en budget. Doe met ons mee in de reis naar een groenere wereld. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en de toekomst van onze planeet veiligstellen. Grepo – voor een duurzaam en groen morgen. Doe je mee?

Contactgegevens

Laatste bericht

Warmtefonds Lening

Maak gebruik van een Warmtefonds lening

Nieuwsbrief

Wat onze klanten zeggen..

"Dankzij Grepo besparen wij duizenden euro's per jaar en zijn we grotendeels onafhankelijk in onze energievoorziening"

Familie Bruijns uit Delft

"Ik ben zeer te spreken over Grepo. Het voortraject verliep snel en duidelijk en de prognoses zijn waargemaakt"

Meneer Bengasi uit Amsterdam

Kunnen we je helpen?