CHANGING THE FUTURE TOGETHER

PVT Systeem

Direct weten wat er mogelijk is op jouw adres?

Warmtepomp met innovatieve PVT panelen

Een PVT Systeem bestaat uit een Warmtepomp en PVT Panelen. De warmtepomp gebruikt de PVT Panelen als bron. Één van de grote voordelen van een PVT Systeem is dat er geen buitenunit benodigd is. Dit is ideaal wanneer je geen ruimte hebt voor een buitenunit, of wanneer een buitenunit esthetisch gezien niet ideaal is. Daarnaast is het PVT Systeem, door het ontbreken van de buitenunit, geruisloos.

Met een PVT Systeem kan je 60% tot 100% ‘van het gas af’, eventueel in combinatie met een boiler. De exacte mogelijkheden zijn afhankelijk van meerdere factoren. Onze adviseur staat je graag te woord.

Jouw PVT adviseur

Albert ten Haaf
PVT Warmtepomp

Een PVT-Warmtepomp is een innovatieve warmtepomp die PVT-Panelen gebruikt als bron. In principe kunnen er meerdere merken en soorten warmtepompen worden aangesloten op PVT-Panelen. Wij werken voornamelijk met de eigen warmtepomp van Triple Solar.

PVT Panelen

Een PVT-paneel, of Photovoltaic-Thermal paneel, is een zonnepaneel met dubbele functie. Aan de bovenkant van het paneel bevinden zich zonnecellen, die de warmtepomp van elektriciteit voorzien. Aan de onderkant van het paneel bevinden zich thermische wisselaren die fungeren als warmtebron voor de warmtepomp.

Onderhoud en garantie

Wij bieden uitstekende onderhouds- en garantievoorwaarden voor onze PVT Systemen. Vraag één van onze adviseurs gerust naar de specificaties. 

Het PVT Systeem van Triple Solar

Grepo werkt voor de PVT Systemen exclusief samen met Triple Solar. De PVT Systemen van Triple Solar zijn al jaren doorontwikkeld en toonaangevend op de PVT markt.

Als gecertificeerde installatiepartner werkt Grepo nauw samen met Triple Solar. Wij hebben ervaring met de materialen en weten wat het systeem te bieden heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag gerust een offerte op.

Stap 1
Vraag een offerte aan

Vraag binnen één minuut een geheel vrijblijvende offerte aan via het formulier.

Stap 2
Wij komen langs

We komen thuis langs om de situatie op locatie te bekijken en een passend plan te maken.

Stap 3
Je ontvangt de offerte

Je ontvangt van ons een offerte op maat. Wij werken met een fixed-fee zonder nacalculatie.

Stap 4
Wij doen de installatie

Onze monteurs komen jouw PVT Systeem binnen drie weken installeren. 

Met een airconditioning systeem kun je in de winter verwarmen en in de zomer verkoelen. Het grootste voordeel van een airconditioning is dat deze uitsluitend gebruik maakt van stroom. Je verbruikt dus geen gas. Een airconditioning bestaat uit een binnenunit en een buitenunit. Onze experts leggen je graag alle voordelen uit.

Het is zeker mogelijk om geld te besparen door een airconditioning systeem te plaatsen. Zeker wanneer je ’s winters (deels) gaat verwarmen met dit systeem, bespaar je flink op de gasrekening. Stroom is relatief gezien goedkoper dan gas en indien je zonnepanelen hebt profiteer je natuurlijk helemaal.

Het is zeker mogelijk om geld te besparen door een airconditioning systeem te plaatsen. Zeker wanneer je ’s winters (deels) gaat verwarmen met dit systeem, bespaar je flink op de gasrekening. Stroom is relatief gezien goedkoper dan gas en indien je zonnepanelen hebt profiteer je natuurlijk helemaal.

Als je stroom opwekt met jouw zonnepanelen, kun je dit gebruiken voor je airconditioning. Hiermee kun je ’s winters je woning (deels) verwarmen. Dit geeft een flinke besparing op de gasrekening. Daarbij komt natuurlijk dat je ’s zomers de woning voordelig kunt verkoelen.

Wat onze klanten zeggen..

"Dankzij Grepo besparen wij duizenden euro's per jaar en zijn we grotendeels onafhankelijk in onze energievoorziening"

Familie Bruijns uit Delft

"Ik ben zeer te spreken over Grepo. Het voortraject verliep snel en duidelijk en de prognoses zijn waargemaakt"

Meneer Bengasi uit Amsterdam

Kunnen we je helpen?